BELCHICKEN GROENPLAATS

BELCHICKEN GROENPLAATS Belchicken Groenplaats

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 197 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Belchicken Groenplaats. Meer weten? Ontdek meer

9 jun 2022 om 20:51 Helaas lang moeten wachten op het eten, Restaurant was telefonisch niet bereikbaar. Als de burgers in het echt even goed zouden zijn als op de foto zouden ze 10 euro waard zijn maar voor 2 brooikes, 2 kiekskes en een stukje sla is dit wel veel.
10 apr 2022 om 21:59 Mijn eten kwam veel te laat aan en koud jammer genoeg.
27 mrt 2022 om 20:58 Almost 2 hours waiting
17 mrt 2022 om 2:09 Te duur en dan nog eens extra vervoerskosten Kreeg ook niet de juiste sauzen Kip is wel lekker
10 feb 2022 om 14:13 Eten was op tijd & heerlijk
9 feb 2022 om 14:02 Eten was goed frietjes wel koud.
22 okt 2021 om 18:47 De bezorger heeft maar 1 van de twee zakken afgegeven. We hebben tweemaal gebeld naar bel chicken, zonder resulaat! De frietjes waren er niet bij. We hebben er wel voor betaald. Het is nu er uur geleden dat ik de laatste keer belde.
20 okt 2021 om 15:05 I didn't get the order or a refund. I've waited for an extra half and hour then I had to leave. The delivery guy came after almost an hour late and I wasn't there as I had to leave.
20 sep 2021 om 5:47 Duurde veel te lang tot ik het eten ontving
22 aug 2021 om 18:49 I will give just 3 stars
20 aug 2021 om 14:50 Eten was lekker en goed op tijd.
17 aug 2021 om 13:30 Food was late Food was to oily not delicious at all